Materiały dla mediów

O nas

Naszym znakiem rozpoznawczym jest 36 rodzajów pizzy serwowanych z unikalnymi w smaku, przygotowywanymi ze świeżych składników sosami. Nasz sos czosnkowy zyskał status kultowego dodatku do pizzy. Stale obserwujemy rynek, analizujemy oczekiwania konsumentów i wychodzimy naprzeciw ich potrzebom. Przed laty, jako pierwsi w Polsce, wprowadziliśmy do menu duże pizze o średnicy 42 centymetrów, które obecnie stały się już standardem. Nieustannie rozbudowujemy ofertę, naszym Klientom proponując również przekąski, makarony, sałatki i desery. Regularnie wprowadzamy specjalne menu tematyczne z serii Smaki Da Grasso.

Da Grasso to sieć lokali franczyzowych zarządzana przez Da Grasso Sp. z o.o. Współpracę z franczyzobiorcami opieramy na zasadach partnerstwa i indywidualnym podejściu do każdego przedsiębiorcy. Łączymy niezależność prowadzenia własnego biznesu z bezpieczeństwem, jakie daje wsparcie dużej organizacji. Wielu z licencjobiorców współpracuje z nami od lat, z sukcesem prowadząc nawet po kilka lokali. Każdego roku dołączają też nowi przedsiębiorcy, którzy z pomocą naszej Sieci rozwijają biznesowe skrzydła.

Pobierz plik »